10.jpg10a.jpg11a.jpg12.jpg12a.jpg13a.jpg14.gif14a.jpg15.jpg15a.jpg16.jpg16a.jpg17.jpg17a.jpg18.jpg18a.jpg19.jpg19a.jpg1a.jpg2.png20.jpg20a.jpg21.png21a.jpg22.jpg22a.jpg23.gif23a.jpg24.jpg24a.jpg2a.jpg3.jpg3a.jpg4.jpg4a.jpg5.gif5a.jpg6.jpg6a.jpg7.jpg7a.jpg8.jpg8a.jpg9.jpg9a.jpg

Уикенд в Париж - самолетна програма

Самолет
 

София - Париж - София

 

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ
4 дни/ 3 нощи
Уикенд в Париж - градът на влюбените или на мечтите, разходка по Сена, обиколка на красивите градини на Версай... или градът, който никога няма да забравите, ако се възползвате от нашето предложение.Прекарайте един незабравим уикенд в най-романтичния град на света - Париж

цена: от 410.00 €

Програма
1 ДЕН / (петък) София-Париж:

В 07:00ч. полет от София /Терминал 2/ за Париж. Кацане на летище „Шарл Де Гол” в 09:10ч. Посрещане от представител на фирмата партньор във Франция. Трансфер с влак RER и настаняване в избрания хотел. Нощувка /1/.
 
2 ДЕН / (вторник) Bonjour Paris:

уикенд в парижЗакуска. Свободно време или възможност за допълнителна екскурзия Bonjour Paris. Обзорна пешеходна туристическа разходка с продължителност около 3 часа (цена – 30 евро на човек; минимален брой туристи - двама). Разходката ще започне от Гранд опера, ще продължим по площад Опера. От там ще се отправим към площад Вандом, за да видим хотел Ritz 5* и колоната, която се издига по средата на площада и която е направена от претопяването на 1250 топа от Битката при Аустерлиц. Следва посещение на Мадлената, църква в стил на гръцки храм. По улица Роял, ще минем през една от най-известните сладкарници, където по желание можете да дегустирате т.нар. макарон - изящен френски сладкиш. Достигаме площад Конкорд, стратегическо място, откъдето се забелязват всички по-големи обекти в Париж и се открива прекрасна гледка към Триумфалната арка.
След като преминем през Градините на Тюйлери, ще се озовем пред най-прочутия музей в света - Лувъра (не е предвидено посещение по време на тази разходка). Фото пауза пред стъклената пирамида. От там ще се отправим към на Моста на Изкуствата или Влюбените - желаещите да “заключат„ във вярност любовта си да си подготвят катинарче с инициалите си. Продължаваме по поречието на Сена, за да видим най-стария мост над нея, а след това и Двореца на Правосъдието с неговия изящен първи градски часовник. Ще преминем през Пазара на цветята, след това ще посетим катедралата Нотр Дам. Разходката ще завърши на остров Сент Луи, където можете да опитате от сладоледа Бертион.


уикенд в парижДопълнителна екскурзия от Шанз Елизе до Айфеловата кула. Пешеходна туристическа разходка с продължителност около 4 часа (цена – 30 евро на човек; минимален брой туристи - двама). Започва от Триумфалната арка по протежение най-красивият булевард в света - Champs Elysées с предвидена shopping пауза от около 30 мин. Продължаване към Petit и Grand Palais, два изящни двореца, построени за Световното изложение в Париж 1900г. Ще посетим единият от тях, за да се насладим на богатата му колекция. Следва фото пауза на най-красивият мост по Сена. Минаваме през Музея на Инвалидите - където се намира гроба на Наполеон.  В близост се намира музея на Роден и по желание е възможно посещение на градините с негови известни скулптури. Насочваме се към Военното училище и Марсово поле, за да завършим обиколката на позната на всички ни Айфелова кула. Нощувка /2/.

Входни такси (към дата 05.01.2017г.):
Petit Palais – безплатно
Градините на музея Роден - 4 евро на човек
Айфелова кула (цените са ориентировъчни):
Билет до 2ри етаж – 11 евро; 12 – 24г. – 9 евро; 4 – 11г. – 4 евро; 0 – 3.99г. - безплатно
Билет до върха – 17 евро; 12 – 24г. - 15 евро; 4 – 11г. – 8 евро; 0 – 3.99г. - безплатно

 
3 ДЕН / Париж

Закуска. Свободно време. По желание /срещу доплащане/ пешеходна туристическа обиколка Следобед в различен Париж. Продължителност около 3 часа (цена – 30 евро на човек; минимален брой туристи - двама).
уикенд в парижПрограмата започва от Центъра Жорж Помпиду и неговата интересна фасада, площадът пред него, където се събират множество артисти, певци и музиканти, за да изявят публично таланта си. Ще навлезем  в квартала  Маре - в превод блато, поради блатистия терен в миналото. Oт 13 в. е населяван от евреи. Днес е интересен с добре запазените заведения и магазини в архитектурен стил бобо. Ще видим градината, посветена на малкото момиченце Ане Франк, зад нея Музеят на юдаизма и еврейската култура. Ще се озовем на улица Розие, сърцето на еврейския квартал с множество ресторанти, където може да се опитат вкусни фалафели или френски сладкиши. Ще преминем покрай Историческата библиотека на Париж и ще посетим музея Карнавале и неговите изящни градини. Визитата ще ни отведе до площада на Вожите и къщата на Виктор Юго (входа се заплаща допълнително). Ще завършим обиколката с площада на Бастилията. Свободно време. Нощувка /3/.
4 ДЕН / Au revoir Paris

Закуска. Освобождаване на хотела. Самостоятелно придвижване с влака RER до летище „Шарл Де Гол” за полет до София в 10:10ч.. Кацане на летище София в 14:05ч.
Прикачен файл: 118PARIS_WEEKEND_2017.doc
Период на пътуване: Възрастен в двойна стая Единична стая
02.06 – 28.08.2017 410 евро / 802 лв. 545 евро / 1066 лв.
01.09 – 02.10.2017 495 евро / 969 лв. 630 евро / 1233 лв.
06.10 – 30.10.2017 410 евро / 802 лв. 545 евро / 1066 лв.

Забележки:
 • Полетните часове са ориентировъчни и подлежат на препотвърждение от авиокомпанията седмица преди датата на отпътуване!
 • Необходим минимален брой участници за осъщестяване на екскурзията: Няма
 • При лоши метеорологични условия или други форсмажорни обстоятелства програмата може да претърпи промяна в реда на провеждане
 • Пътуването е безвизово и без медицински изисквания за имунизации
Информация и общи условия на застраховка „Отмяна на пътуване” със ЗАД „Армеец” - повече информация можете да получите в нашите офиси или на интернет страницата ни (застраховката възлиза на 1,5 % - 3 % от пакетната цена) за покриване на разходите в случай на отказ от пътуване при определени условия.
 

Цената включва:
 • Самолетни билети София – Париж – София с България Ер с включен багаж и летищни такси в размер 136 евро на човек
 • 3 нощувки със закуски в Hotel Adagio la defense Courbevoie 4*
 • Посрещане от представител
 • Билети за влака RER летище – хотел - летище
 • Медицинска застраховка с асистанс покритие 5000 евро на ЗАД „Армеец”
 • Обслужване на български език по време на престоя


Цената не включва:
 • Пешеходна туристическа обиколка в Париж – 30 евро / 59 лева
 • Пешеходна туристическа обиколка от Шанз Елизе до Айфеловата кула – 30 евро / 59 лева
 • Пешеходна туристическа обиколка „Следобед в различен Париж” – 30 евро / 59 лева
 • Разходи от личен характер
 • Застраховка „Отмяна на пътуване” на ЗАД “Армеец”


Условия за записване:
 • Депозит 270 евро или 530 лв. при записване.
 • Доплащане 20 работни дни преди датата на отпътуване
 • Копие от лична карта или международен паспорт, валидни минимум 6 месеца от крайна дата на пътуването;
 • За непълнолетни, пътуващи сами или с един от родител се изисква нотариално заверено пълномощнo
 • В случай на отказ от туристическото пътуване се прилагат следните условия и неустойки:
 • •Депозитът не се възстановява
 • •При анулация до 20 работни дни преди датата на отпътуване, се възстановява разликата.
 • •от 20 до 0 работни дни – 100% от стойността на туристическото пътуване


Необходими документи:
 • Лична карта или задграничен паспорт,валидни минимум 6 месеца от крайна дата на пътуването.
 • За непълнолетни, пътуващи сами или с един от родител се изисква нотариално заверено пълномощнo

 
РЕЗЕРВИРАЙ

Оферта № 118


Fortuna7 не може да носи отговорност за информация и цени за хотели, екскурзии и услуги, права върху снимки, получени от външни сайтове и други източници, несвързани с Fortuna7

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал