Дестинации
Аржентина Виетнам Доминикана Дубай Израел Индия Иран Испания Мавриций Малдиви Мароко Мексико Русия Северен Кипър Сейшелски острови Сингапур Тайланд Танзания Чехия Шри Ланка

Вълнуващо пътешествие до Австралия и Нова Зеландия с включено посещение на Айърс Рок

Самолет
 

Сидни – Улуру, Айърс Рок – Ката Тюта - Кернс – Големият бариерен риф – Куранда - Мелбърн – Филип Айлънд – Куинстаун – фьорда Милфорд Саунд - Окланд - Сингапур

 

ДАТА ЦЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ
18 дни/ 16 нощи
18 дни: 11 нощувки в Австралия + 3 нощувки в Нова Зеландия + 2 нощувки в Сингапур 16 закуски/ 3 обяда/ 2 вечери

цена: от 7409.00 €

Програма
1 ДЕН / 21.11.2019: София – Доха - Сидни

Отпътуване от летище София в 12:25 часа за Доха. Пристигане в Доха в 18:15 часа. Полет за Сидни в 20:30 часа.
2 ДЕН / 22.11.2019: Сидни

Пристигане в 18:55 часа.  Трансфер до хотел Rydges Sydney Central 4* или подобен, разположен в сърцето на града. Свободна вечер. Нощувка.
3 ДЕН / 23.11.2019: Сидни/ Закуска

екскурзия до австралия
Закуска.
Днес предстои целодневна обзорна екскурзия на Сидни (включено в цената).
Сидни е най-гъсто населеният град в Австралия и Океания, столица на Нов Южен Уелс, разположен на Тасманово море. Известен с емблематичната сграда на Операта, Кулата в Сидни, пристанищият мост Harbour bridge, и още много забележителности, градът е притегателен център за туристи от цял свят и е най-посещаваният град в Австралия.
Ще започнем обиколката с историческия район на The Rocks – намиращ се в бизнес сърцето на града, следва посещение на Кралските Ботанически градини и разположения в съседство стол на г-жа Макуаайър. Продължаваме с бохемския район Kings Cross, както и Double и Rose bay, като ще стигнем и до най-посещавания плаж Bondi в Сидни, където се провеждат множество културни събития и се посреща Нова година.
В следобедните часове ще спрем на Кръглия Кей (Circular Quay), от където се открива гледка към Harbour bridge и Операта.
Ще влезем да разгледаме Операта - един от най-посещаваните туристически обекти в Австралия с повече от 1,2 млн души годишно.
Обиколката продължава с
трансфер до пристанище Darling, където ще имаме свободно време в района на моста Pyrmont, известен с многобройните си барове и заведения.
Връщане в хотела, свободно време и нощувка.
4 ДЕН / 24.11.2019: Сидни/ Закуска

екскурзия до австралия
Закуска.
Ранно отпътуване от хотела в посока
Сините планини (включено в цената) – един от най-популярните и близко разположени до Сидни природни паркове. Паркът е с територия над 240 хил хектара, а името му идва от многобройните евкалиптови дървета и по-специално от излъчвания от тях естествен органичен химикал, който пречупва светлината в частиците на атмосферата така, че те придават на обектите сиво-синкав цвят, гледани от далеч.
Ще започнем деня с
посещение на Featherdale Wildlife Park, където ще видим на живо типичните представители на местната фауна като кенгуру, коала и ему и многобройни представители на птиците.
Ще спрем на Трите сестри – причудливи скални образувания, с височина съответно 922 м, 916м и 906м, символизиращи три сестри вкаменени според древната аборигенска легенда, след като не успяват да избягат със своите възлюбени - трима братя от съседното племе.
Следва разходка до водопада Wentworth, след което се придвижваме към градчето Катумба – отправна точка за изследване на Сините планини и съседното градче Leura.
Връщане в хотела. Нощувка.
или

Възможност за вечеря на бюфет с неограничена консумация на вино в ресторант “Кулата в Сидни” (Sydney Tower Buffet). Ресторантът на въртяща се платформа ще ни разкрие забележителни гледки на нощния град (срещу допълнително заплащане, при минимум 7 човека – 125 евро на човек).
5 ДЕН / 25.11.2019: Сидни - Айърс Рок/ Закуска

екскурзия до австралия Ранна закуска.
Трансфер до летището за полет до Улуру. Пристигане и посрещане от местен екскурзовод и следобеда
посещение на една от най-големите забележителности в района Ката Тюта (Kata Tjuta). Районът, известен още като Олгас (Olgas) е една от най-големите атракции в централната част на страната и също е свещено място за местното население - аборигените. Заема площ от почти 22кв.км. и включва 36 кубета на скални образувания, извисяващи се на 1066м надморска височина в най-високата им част и представляващи седиментни скали и скални късове с различен произход – гранит, базалт, както и пясъчник.  По-високи са от Айърс Рок със  198м и са изключително популярни сред туристите.
Ще се разходим в дефилето Уалпа (Walpa gorge) (внимание: разходката в дефилето не е подходяща за хора с ограничена подвижност). Ще спрем на платформата за наблюдение на червените скали, докато в далечината се мъжделеят очертанията на Улуру (Uluru).
Късният следобед ни предстои
наблюдение на прекрасния залез над равнината Улуру и скалните образувания Айърс Рок (включена е консумация на шампанско и мезета), както и Ката Тюта в далечината.
Настаняване в хотел Sails in the Desert 5* или подобен. Свободно време и нощувка.
6 ДЕН / 26.11.2019: Айърс Рок/ Закуска и вечеря

екскурзия до австралия Ранно отпътуване от хотела със закуска в пакет за наблюдение на спиращия дъха изгрев над Улуру (включено в цената).
Улуру или Айърс Рок е скална формация от пясъчнк, известен с красивите си цветове по време на изгрев и залез слънце, които преливат в различни нюанси на червено и оранжево, и оставят постетителите без дъх. Издига се на 863м над морското равнище и е смятано за свещено място заедно с Ката Тюта за местния народ анангу – коренните жители на централните части на острова.
След изгрева на слънцето ще се отправим към
водната дупка Мутитюлу (Mutitjulu waterhole) (включено в цената), която се намира в основата на Айърс Рок и милиони години е била единственият воден източник за местното население (около 300 човека), както и за животните в района. Докато се разхождаме, местният ни водач ще ни разкаже повече за аборигентските рисунки, които могат да се видят тук, пресъздаващи живота и битието на аборигенските племена Pitjantjatjara, Luritja, and Yangkunytjatjara, както и специфичните езици, които те говорят. Ще получим повече информация за флората и фауната специфични за района, както и интересната връзка на историята на региона с Европа.
Ще посетим културния център на Улуру – Ката Тюта, част от едноименния национален парк, принадлежащ към Световното културно наследство на ЮНЕСКО от 2000г, където ще имаме свободно време за обяд (невключен в цената).
Връщане в хотела, където следобеда ще имате свободно време. За тези, които не желаят да се излежават около басейна с коктейл в ръка, предлагаме следните активности (безплатно от хотелския комплекс):
 • Около 15:00 ч. – 45 минутен тур на Музея Уинтюри (Wintjuri), където ще разберем повече за произхода на местното аборитенстко население, растителността и животинския свят уникални само за този район.
 • Около 16:45 ч. – по време на едночасовия тур ще ни покажат Ботаническата градина към хотелския комплекс, в която могат да се видят специфични за района растения, използвани за храна и с медицински цели от племето Анангу (коренното население на Улуру). 
 
Час преди залез слънце, ще се отправим отново към величествения Айърс Рок, където ще имаме уникалното преживяване да вечеряме под звездите на блок маса (включено в цената).
Връщане в хотела и нощувка.
7 ДЕН / 27.11.2019: Айърс Рок - Кернс/ Закуска

Закуска в хотела.
До обяд ще се запознаем отблизо с важните за оцеляване в пустинния район умения, инструменти и сечива, които ще ни покаже нашия местен водач от коренното население Анангу в тура „Кръгът на пясъка“ (включено в цената), провеждащ се на територията на хотелския комплекс.
Трансфер около обяд до летището за полет до Кернс. Пристигане в Кернс, посрещане от представител на партньора на място и трансфер до хотел
Pacific Hotel Cairns 4* или подобен. Настаняване и нощувка.
8 ДЕН / 28.11.2019: Кернс, Големият бариерен риф/ Закуска и Обяд

екскурзия до австралия
Закуска. Днешният ден ще отделим за Големия бариерен риф (включено в цената). Предстои ни круиз с възможност за шнорхелинг (на разположение екипировка), ще пътуваме с лодка с прозрачно дъно, за да наблюдаваме приказните нюанси на дълбините на океана. Ще имаме възможност да се гмурнем във водите с полуподводница и да стигнем до подводното място за наблюдение. По време на престоя на лодката, ще ни направят презентация за биологичното разнообразие на рифа.
Ще обядваме морски деликатеси (включено в цената).
Връщане в хотела. Нощувка.
9 ДЕН / 29.11.2019: Кернс – Куранда – Кернс/ Закуска и обяд

Закуска. Днес ще посетим аборигентското селище Куранда (включено в цената).
Ще се качим с панорамния лифт до Куранда и ще минем през две станции, от които се откриват прекрасни гледки към най-старата джунгла запазена досега в света (по-стара и от Амазония) и ще се запознаем с характерните за нея растения и животни.
 Когато пристигнем в Куранда, ще имаме свободно време да научим повече за живота на местните жители, техните обичаи и навици, както и ще имаме възможност да видим отблизо някои от типичните за Австралия животни като кенгуру, куала, дивото куче динго и други.

Следва традиционен обяд (включен в цената), по време на който ще можете да се насладите на типичните за местното население Pamagiri танци.
След обяд ще наблюдаваме хвърляне на копие и ще ни представят традиционния музикален инструмент didgeridoo.

Преди да се върнем в хотела, ще се качим на интересното превозно следство Army Duck (вид отворен военен камион и лодка в едно), за да минем през джунглата и да се любуваме на прекрасните гледки, докато ни разказват за нейните обитатели.
Връщане в хотела в Кернс, нощувка.
10 ДЕН / 30.11.2019: Кернс - Мелбърн/ Закуска

Закуска в хотела. Трансфер до летището за полет за Мелбърн. Пристигане, трансфер и настаняване в хотел Clarion Suites Gateway 4*  или подобен.
Свободно време.
Вечерта ви предлагаме опция за круиз вечеря в залива на Мелбърн. Ще имаме възможност да вечеряме на кораб, пътуващ в залива на Мелбърн, показващ всички забележителности на пристанищния град. Вечерята включва 4-степенно меню и напитки (срещу допълнително заплащане, при минимум 8 човека – 155 евро на човек). Връщане в хотела около 22:30 часа.
Нощувка.
11 ДЕН / 01.12.2019: Мелбърн – Филип Айлънд - Мелбърн/ Закуска и вечеря

екскурзия до австралия
Закуска в хотела.
Днес ще разгледаме Мелбърн и ще станем свидетели на парада на пингвините на Филип айлънд в една прекрасна целодневна екскурзия в две части.
Обиколката на Мелбърн (включена в цената) ще започне с разходка по известната централна улица Колинс, кръстена на управника лейтенант Колинс, който пристига тук с шепа хора през 1803 г., които впоследствие основават града. В западната си част улицата е известна като Париж, заради многобройните заведения, коите се намират тук, а източната част още в края на 19в се превръща във финансовото сърце на града. Продължаваме към пристанищните части на града (Docklands), разположени на река Яра. Ще минем и през китайския квартал, основан тук от китайските златотърсачи, заливащи града през 50-те години на 19в, наред с много други емигранти, дошли да търсят щастие и богатство.
Следва посещение на Пазара на Кралица Виктория, който е най-добре запазеният пазар, датиращ от 19-ти век и е известен още като най-големия пазар в Южното полукълбо.
Ще достигнем и до образователното и културно сърце на града, известно с името Карлтън. Районът е популярен с виторианската архитектура на сградите. Тук се намират някои от емблемите на града - улица Лигън, част от Малката Италия, едноименните градини, в които се помещава и Кралската сграда за изложби, а наблизо е мястото с най-голям брой млади хора в града - кампусите на Мелбърнския университет, Австралийския католически университет и Фицрой.
Продължаваме към най-гъсто населения квартал на Мелбърн – Фицрой, основан като предградие на града и известен понастоящем с уличните артисти, музикални и културни сцени, както и с бохемските заведения и нощни клубове, разположени на главната улица.
Ще преминем покрай 10-тия в света, най-големия в страната и в цялото Южно полукълбо стадион – Мелбърн Крикет Граунд.
Ще достигнем до площад Федърейшън, известен с някои от емблематичните сгради на града, от който лесно можете да се придвижите от историческото сърце на Мелбърн до река Яра.
               
Отправяме се към района Саутбенк - само на 1 км от бизнес сърцето на града, който по настоящем е един от най-модерните за бизнес и живеене, с многобройни високи луксозни сгради, седалища на основната част от големите компании на страната.  Ще се качим на най-високата сграда в града - Кулата Еурека, за да го видим от птичи поглед. 
           
     И накрая, обиколката на града ще завърши с най-луксозния квартал за живеене в Мелбърн – Туурак, чиито имоти често поставят рекорди за най-скъпи в страната. Тук старите и новите имения имат много опции за развлечения, някои от именията имат свои подземни художествени галерии, наблизо е Албърт парк и река Яра, както и известния местен Кралски южнояралски тенис клуб.
 

пътуване до австралияСледобед - екскурзия до Филип Айлънд (включена в цената), известен като резерват на австралийската фауна.
По пътя ще минем покрай предградието Сейнт Килда, известно в миналото като квартала с най-евтините хотелски стаи и червените фенери, днес е един от най-красивите квартали на града с развлечения за всички възрасти – лунапарк, улицата на ресторантите Еклънд и най-известния плаж тук. 
 
Кулминацията на този изпълнен с впечатления ден е Парадът на пингвините. Всяка привечер  пингвините излизат от морето и маршируват по брега до техните жилища в пясъчните дюни. Ще ни разкажат за навиците и начина на живот на най-малките пингвини в света.

Следва вечеря с тристепенно меню в ресторант на крайбрежната улица на Филип Айлънд (включена в цената).
Връщане в хотела около полунощ. Нощувка.
12 ДЕН / 02.12.2019: Мелбърн/ Закуска

Закуска в хотела.
Свободен ден да се потопите в атмосферата на пленителния Мелбърн.  
За хората, които обичат пазаруването препоръчваме: Chadstone Shopping centre, Emporium Mall, или съседните Melbourne central или Brouke Street Mall, а ако искате да останете на открито, тогава идеална за вас е Chapel street и всички магазини, разположени тук.
След като се разходите, сигурно ще огладнеете. Не забравяйте, че най-многобройни са заведенията в Ситито (бизнес района на града), Карлтън или Фицрой.
 
Ако сте почитател на виното, Мелбърн и долината на река Яра е мястото за един прекрасен
целодневен тур до винарските изби в района с включен обяд (срещу допълнително заплащане; цена при минимум 12 човека – 249 евро на човек).
Нощувка.
13 ДЕН / 03.12.2019: Мелбърн - Куинстаун (Нова Зеландия)/ Закуска

екскурзия до австралия
Закуска в пакет.
Ранен трансфер до летището за полет до Куинстаун. Куинстаун е разположен в югозападната част на Южния остров на 
Нова Зеландия. Намира се на брега на езерото Уакатипу. Градът е обкръжен от живописни планини и е известен курортен комплекс. 
Пристигане, посрещане от местния екскурзовод.

Отправяме се към Парк за опазване на птицата киви (Kiwi Birdlife Park) (включено в цената). Птицата киви е национален символ на Нова Зеландия, тя е една от най-древните в света и в хода на еволюцията е загубила своите крила и способността си да лети.
Връщане в Куинстаун и настаняване в
Double Tree by Hilton 4* или подобен.
Нощувка.
14 ДЕН / 04.12.2019: Куинстаун–Милфорд Саунд-Куинстаун/ Закуска и обяд

екскурзия до австралия Закуска в хотела.
Днес ще направим целодневна екскурзия до фиорда Милфорд Саунд (Milford Sound) – най-посещаваното място в Нова Зеландия и най-известната забележителност в страната (включено в цената). Фиордът се врязва 15км навътре в сушата от Тасманско море, заобиколен от върхове с надморска височина повече от 1200 м. Намира се на около 290км от Куинстаун, който е отправна точка за целодневните посещения на фиорда.
С автобуса ще се отправим по първокласния и живописен планински път към фиорда рано сутринта, минавайки покрай езерото Уакатипу (Wakatipu), през дългия 1,2км тунел Хомер издълбан в планината, Огледалните езера (Mirror Lakes), докато достигнем най-близкото населено до фиорда място – Те Анау.

Ще се качим на круизен кораб, от който можем да наблюдаваме впечетляващите пейзажи наоколо, както и да видим някои от местните обитатели в естествената им среда като тюлени, делфини, пингвини. Следва вкусен пикник обяд (включен в цената).
Връщане в Куинстаун късно вечерта.  Нощувка.
15 ДЕН / 05.12.2019: Куинстаун - Окланд/ Закуска

екскурзия до австралияЗакуска. Трансфер до летището за полет до Окланд.
Пристигане в Окланд около обяд и трансфер до една от най-популярните винарски изби в Нова Зеландия Вила Мария за дегустация на вино.
След това се отправяме към централните части на града, където ще направим панорамна обиколка на Окланд (включена в цената). Ще видим моста на Окланд, района на пристанището Девънпорт и ще се качим на хълма Виктория (един от най-високите вулкани в Окланд - 87м) да се насладим на впечатляваща гледка към града. След това се отправяме към една от най-скъпите части на града - паркът Корнуол (Cornwall), градините на Wintergardens and Fernery, както и крайбрежния район на Окаху бей, където е разположен един от хубавите плажове на Окланд.
Обиколката ни ще завърши с две места, които предлагат прекрасни гледки към Окланд и околностите му – първото е
върхът One Tree Hill – важен мемориал за всички новозеландци, и след това Скай Тауър (Sky Tower), най-високата постройка в Нова Зеландия.
Трансфер до хотел
Heritage Auckland 4* и настаняване. Нощувка.
16 ДЕН / 06.12.2019: Окланд - Сингапур/ Закуска

Закуска.
Свободна сутрин. Около обяд трансфер до летището. Полет за Сингапур в 15:35 часа. Пристигане в 20:40 часа. Трансфер до хотел
M Social 4* или подобен в Сингапур и нощувка.
17 ДЕН / 07.12.2019: Сингапур/ Закуска

екскурзия до австралия Закуска.
Полудневна обиколка на Сингапур с местен екскурзовод (включена в цената).
Нашата обиколка ще започне с посещение на частта на Орхидеите в ботаническата градина на Сингапур.
Продължаваме към Парка Мерлион - национален символ на Сингапур. Мерлионът е митично същество с глава на лъв и тяло на риба. От парка се откриват невероятни гледки към емблематичния хотел Марина Бей Сендс, виенското колело на Синапур – Singapore Flyer и Еспланадата.
Ще посетим Малката Индия - етнически квартал, разположен точно срещу Китайския квартал. Идвайки тук, посетителите се потапят в един екзотичен свят с оживени улички, индийски пъстроцветни стоки, аромати, култури.
Ще видим също Civic District - административен център на града, сградата на Парламента, Националната галерия на Сингапур.    
Обиколката ни ще завърши с
качване на площадката за наблюдение на хотел Marina Bay Sands и панорамна гледка към целия град.
 
Свободен следобед за разходки, пазаруване или посещение на Градините на Залива (Gardens by The Bay) (невключено в цената).
Ако сте почитатели на пазаруването, непременно се разходете по Orchard Road, където по протежение на 2,2 км ще намерите повече от 20 шопинг центъра с богато разнообразие от маркови магазини и елитни заведения.
Ако търсите интересно, и в същото време по-изгодно място за пазаруване и вкусна храна, не пропускайте да отидете до Китайския квартал.
 
Нощувка.
18 ДЕН / 08.12.2019: Сингапур/ Закуска

Ранна закуска. Напускане на хотела и трансфер за летището за полет до София през Доха в 10:55 ч. Пристигане в Катар в 14:30 ч. Свързващ полет до София в 16:45 ч. и кацане в България в 21:15 ч. 
Прикачен файл: 1073AVSTRALIA + NOVA ZELANDIA_21.11.2019_EXOTIC HOLIDAY.doc
Край на програмата!
 
ЦЕНИ
100 евро ОТСТЪПКА ЗА РАННИ ЗАПИСВАНИЯ!
 
  Цена на човек в двойна стая Единична стая
Цени до 30.06.19 7309 eвро /14 295 лв 8895 евро/ 17 397лв
Цени от 01.07.19 7409 евро/ 14 491 лв 8995 евро/ 17 593 лв
 

Полетно разписание:
 • 21.11 СОФИЯ 12:25 ДОХА 18:15  
 • 21.11 ДОХА 20:30 СИДНИ 18:55+1 (кацане на 22.11)
 • 06.12 ОКЛАНД 15:35 СИНГАПУР 21:00   
 • 08.12 СИНГАПУР 10:55 ДОХА 14:30  
 • 08.12 ДОХА 16:45 СОФИЯ 21:15  
Условия и забележки:
 • При записване се внася 50% депозит, а пълно плащане се прави 60 дни преди тръгване.
 • Офертата важи при минимум 12 туристи.
 • Туроператорът съдейства за получаване на австралийска виза, но не гарантира за нейното получаване.
 • Необходими документи за кандидатстване - цветно копие на паспорт с валидност минимум 6 месеца, цветно сканирана снимка паспортен формат. Допълнително може да бъдат поискани документи за издаването на визата, като банкови извлечения, данни на роднини или приятели, доходи, имущество. Документите трябва да бъдат преведени и легализирани на английски език.
 • Пътуването е без медицински изисквания за имунизации.
 • Срок за уведомление за несъбран минимум – 30 дни преди заминаване.
 • Посочените хотели са примерни, възможно е да бъдат променени със същата категория преди заминаване.
 • Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата.
 • Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Повече информация в офиса на фирмата.
 В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ не може да пътува, сумата за издаването на австралийска виза НЕ се възстановява.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 21.09.2019г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА дължимите суми, свързани с преиздаване на билетите и всички други разходи, произтекли от смяната на имената на пътниците.
Пътуването НЕ Е подходящо за лица с ограничена подвижност.
 

Срокове за анулации и неустойки:
 • при наличие на повече от 120 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа;
 • между 120-ия и 60-ия ден преди датата на заминаване се удържа размера на внесения депозит;
 • между 60-ия и 45-ия ден преди датата на заминаване се удържа 70% от стойността на екскурзията;
 • при по-малко от 45 дни се удържа 100% от стойността на екскурзията.
 
 
Туроператорът има сключена застраховка “Отговорност на Туроператора” по смисъла на чл.97 от Закона за туризма, с полица №: 1855013150000645046 на ЗАД „Армеец”

Цената включва:
 • Самолетни билети София – Доха – Сидни; Сингапур - Доха - София с Qatar Аirways с включени летищни такси и багажи 30 кг.;
 • Самолетни билети Окланд – Сингапур с АК Singapore airlines с включени летищни такси и багаж до 30 кг;
 • Самолетен билет Сидни – Улуру с включени летищни такси и багаж 23 кг.;
 • Самолетен билет Улуру – Кернс с включени летищни такси и багаж 23 кг.;
 • Самолетен билет Кернс - Мелбърн с включени летищни такси и багаж 23 кг.;
 • Самолетен билет Мелбърн – Куинстаун, летищни такси и багаж 23 кг.;
 • Самолетен билет Куинстаун – Окланд, включени летищни такси и багаж 23 кг.;
 • Всички трансфери летище – хотел – летище;
 • Хотелско настаняване по програмата в централно разположени хотели в градовете:
 • 3 нощувки със закуски в Сидни, Rydges Sydney Central 4* или подобен;
 • 2 нощувки със закуски в Айърс Рок, Sails in the Desert 5* или подобен
 • 3 нощувки със закуски в Кернс, Pacific Hotel Cairns 4* или подобен;
 • 3 нощувки със закуски в Мелбърн, Clarion Suites Gateway 4* или подобен;
 • 2 нощувки със закуски в Куинстаун, Double Tree by Hilton 4* или подобен;
 • 1 нощувка със закуска в Окланд, Heritage Auckland 4* или подобен;
 • 2 нощувки със закуски в Сингапур, M Social 4* или подобен;
 • 16 закуски, 3 обяда и 2 вечери съгласно програмата;
 • Целодневна обиколка на Сидни с включено посещение на Операта;
 • Целодневна екскурзия до Сините планини от Сидни;
 • Богата двудневна програма за посещение в Айърс Рок:
 • Посещение на Ката Тюта и дефилето Уалпа;
 • Посещение на Айърс Рок на залез слънце с включено шампанско и мезета;
 • Посещение на Айърс рок на изгрев слънце със закуска в пакет;
 • Разходка до водната дупка Мутитюлу в Улуру;
 • Вечеря под звездите в Айърс Рок;
 • Дейности по избор в хотелския комплекс като: посещение на Музея Уинтюри, Ботаническата градина, както и тура „Кръгът на пясъка“;
 • Целодневна екскурзия до Куранда от Кернс с включен обяд;
 • Целодневна екскурзия Големия Бариерен Риф с включен обяд от Кернс;
 • Полудневна обиколка на Мелбърн;
 • Полудневно посещение от Мелбърн на Филип Айлънд с вечеря;
 • Целодневна екскурзия до фиорда Милфорд Саунд от Куинстаун с включен обяд;
 • Полудневно посещение на Парка за опазване на птицата киви от Куинстаун;
 • Посещение на винарна Вила Мария и дегустация на вино в района на Окланд;
 • Полудневна панорамна обиколка на Окланд;
 • Полудневна обиколка на Сингапур с качване на панорамната площадка на хотел Marina Bay Sands;
 • Входни такси на посещаваните обекти;
 • Местни лицензирани екскурзоводи на английски език;
 • Водач от туроператора, който пътува от България и придружава групата по време на цялото пътуване, и който ще помага с превода на място;
 • Климатизиран транспорт по целия маршрут;
 • Медицинска застраховка за целия престой с покритие 15 000 евро;


Цената не включва:
 • Виза за Австралия – такса за обработка на документи 90 лв.;
 • Вечеря в Сидни на бюфет във въртящия се на платформа ресторант в Sydney Tower – 125 евро;
 • Круиз с вечеря в Мелбърн – 155 евро;
 • Целодневен тур от Мелбърн до долината на река Яра с винарските изби и дегустация на вино, с включен обяд – 249 евро;
 • Лични разходи;
 • Медицинска застраховка на лица над 70 години – доплащане 55 лева;
 • Бакшиши за шофьора и екскурзоводите, събират се предварително в София – 150 лева;


Условия за записване:
 • При записване се внася 50% депозит
 • Пълно плащане се прави 60 дни преди тръгване


Необходими документи:
 • международен паспорт с мин. валидност 6 месеца след датата на връщане
 • за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална заверка от единия или двамата родители!

 
РЕЗЕРВИРАЙ

Оферта № 1073


Fortuna7 не може да носи отговорност за информация и цени за хотели, екскурзии и услуги, права върху снимки, получени от външни сайтове и други източници, несвързани с Fortuna7

Powered by Peakview.bg - B2B Туристически портал